ویتامین کا (K)

ویتامین کا (K)
بیماری ها: ویتامین کا در کبد به پروتئین سازی می پردازد و به هنگام نقصان آن خونریزی پدید می آید. برای این که پروتئین در خون زندگی طبیعی داشته باشد، باید دقت نمود: 1- آنچه مورد استفاده قرار می‌گیرد باید به مقدار کافی ویتامین کا داشته باشد. 2- در جذب چربی خللی دیده نشود. 3- کبد نیز از سلامتی برخوردار باشد. کمبود ویتامین کا موجب خونریزی می شود، کمبود آن در کودکان اثر بیشتری دارد، البته این خونریزی را می‌توان در ناف، جهاز هاضمه، گوش، دهان و پوست مشاهده کرد. از همه خطرناک‌تر خونریزی در پرده های مغزی می باشد. ویتامین کا در این لحظات بحرانی از ضروری ترین نیازهای بیمار است و بهترین راه جلوگیری و درمان، رسانیدن یک میلی گرم ویتامین کا از هر طریقی به بدن می باشد. این ویتامین را می‌توان در برگ نباتاتی از قبیل: یونجه، اسفناج، بلوط، کلم و شبدر یافت. سیب زمینی، گوجه فرنگی و توت فرنگی نیز به وفور دارای این ویتامین هستند و در مورد مواد غذایی حیوانی تنها به جگر باید اشاره کرد زیرا در جگر بیشتر یافت می‌شود. میزان نیاز روزانه بدن به این ویتامین ۷۰ میکروگرم می باشد. 10
فاطمه | شنبه 14 تير 1399
لطفا جهت ارائه نظر وارد شوید
دسته بندیوبلاگ
فاطمه کریمیانفاطمه کریمیانعضویت از سه‌شنبه 29 بهمن 1398